Savage Mike και Alan Warde, 2005, Αστική κοινωνιολογία, καπιταλισμός και νεωτερικότητα, εισαγωγή και επιμέλεια: Ιορδάνης Ψημμένος, Αθήνα, εκδόσεις Παπαζήση - Κάτσας Γρηγόρης (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available