Μιχαήλ Παπαδάκης, Κλέων Τσίμπος, 2004, Δημογραφική ανάλυση, αρχές-μέθοδοι-υποδείγματα, Αθήνα, εκδόσεις Α. Σταμούλης - Έμκε-Πουλοπούλου Ήρα (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available