Ελένη Μπρίκα, 2005, Κοινωνία, πληροφορική και εκπαίδευση, Θεσσαλονίκη, εκδόσεις Τα Τραμάκια και Κώστας Αντ. Πετράκης, 2005, Το ανατρεπτικό γέλιο, Αθήνα, εκδόσεις Ατραπός - Κωνσταντοπούλου Χριστιάνα (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available