Διακρίνουσα ανάλυση για την εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των πολιτικών κομμάτων επί τη βάσει δειγματοληπτικών δεδομένων - Μιχαλοπουλου Καίτη (The Greek Review of Social Research, 1988)
Δεν διατίθεται περίληψη.