Για το βιβλίο: Gros, Frederic (2016). H αρχή της ασφάλειας (μετάφραση: Αλέξανδρος Κιουπκιολής). Αθήνα: Πόλις, 302 σελ. - Κανδύλης, Γιώργος (The Greek Review of Social Research, 2016)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available