Για το βιβλίο: Ξένος, Σπύρος (2015). Η απομυθοποίηση μιας συλλογικής αυταπάτης. Οι οικονομικές διαθέσεις και πρακτικές των «ωφελούμενων» ανέργων του Προγράμματος ΤοπΕΚΟ Ζακύνθου. Συμβολή στα κεκτημένα μιας κοινωνιολογίας της νέας οικονομίας των συμβολικών αγαθών. - Μπαλούρδος, Διονύσης (The Greek Review of Social Research, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available