Για το βιβλίο: Σούλης, Σωτήρης (2015). Εφαρμοσμένη κοινωνική πολιτική. Σχεδιασμός υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής προστασίας. - Γαλατά, Παρασκευή-Βίβιαν (The Greek Review of Social Research, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available