Για το βιβλίο: Αρανίτου Βάλια (2018). Η μεσαία τάξη στην Ελλάδα την εποχή των μνημονίων: Μεταξύ κατάρρευσης και ανθεκτικότητας. Αθήνα: Θεμέλιο, 262 σελ. - Afouxenidis, Alex (The Greek Review of Social Research, 2019)
Παρουσίαση από τον Αλέξανδρο Αφουξενίδη του βιβλίου της Βάλιας Αρανίτου (2018). Η μεσαία τάξη στην Ελλάδα την εποχή των μνημονίων: Μεταξύ κατάρρευσης και ανθεκτικότητας. Αθήνα: Θεμέλιο.