Για το βιβλίο: Νίκος Ποταμιάνος (επιμ.) (2021). Εκδοχές της ηθικής οικονομίας: Ιστορικές και θεωρητικές μελέτες. Ρέθυμνο: Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών/ΙΤΕ, 399 σελ. - Lallas, Dimitris (The Greek Review of Social Research, 2021)
Ν/Α