Παναγής Παναγιωτόπουλος (2021). Περιπέτειες της μεσαίας τάξης. Κοινωνιολογικές καταγραφές στην Ελλάδα της ύστερης μεταπολίτευσης. Επίκεντρο. - Gazi, Angeliki (The Greek Review of Social Research, 2023)
N/Α