Η γνώση μας για το έγκλημα μέσα από δευτερογενείς πηγές και ποσοτικοποιήσεις: Ουσιαστικά ζητήματα και μεθοδολογικοί προβληματισμοί - Τσίγκανου, Ιωάννα (The Greek Review of Social Research, 2014)
Στόχος του κειμένου είναι να αποτελέσει αφετηρία σκέψης για την κατανόηση της ποιότητας και των χαρακτηριστικών των ποσοστικών δεδομένων για το έγκλημα στη χώρα μας.