Η γνώση μας για το έγκλημα στη βάση ποσοτικών δεδομένων - Ροϊνιώτη, Ελένη (The Greek Review of Social Research, 2014)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> Η μελέτη των επίσημων στατιστικών δεδομένων εγκληματικότητας αφορά περισσότερο μια διαδικασία κριτικής προσέγγισης των εκάστοτε κοινωνικοπολιτικών δομών, παρά μια ανάγνωση των "αντικειμενικών" δεικτών της πραγματικότητας. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->