Περιγραφική ανάλυση ενός περιβάλλοντος συλλογής ποσοτικών δεδομένων - Δενδρινού, Χρυσούλα (The Greek Review of Social Research, 2014)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--><!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--><span style="font-size: 11.0pt; font-family: 'Times New Roman','serif'; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: EL; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;">Το παρόν άρθρο έχει ως σκοπό να αναδείξει τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη δημιουργία μιας ενιαίας ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων εγκληματικότητας. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->