Δικαστική και σωφρονιστική στατιστική: Προβλήματα συγκρισιμότητας και αξιοπιστίας - Ηλιού, Κατερίνα (The Greek Review of Social Research, 2014)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> <!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]--> Το εγκληματικό φαινόμενο μεταβάλλεται με το χρόνο και διαφέρει ανάλογα με τον τόπο, πράγμα που δυσκολεύει τη διεξαγωγή της συγκριτικής έρευνας στον τομέα της Εγκληματολογίας. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->