Καθοδήγηση του νομοθέτη από εμπειρικά δεδομένα: Μια δοκιμαστική έρευνα με αφορμή το άρθρο 121 του Ποινικού Κώδικα - Σπινέλλη, Κ. Δ. (The Greek Review of Social Research, 1977)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]