Βασικές δημογραφικές μεταβολές στην Κρήτη, κατά την περίοδο 1951-1971: Συνοπτικό απόσπασμα από ανέκδοτη μελέτη του συγγραφέα - Μαυρομάτης, Ιωαν. Εμμ. (The Greek Review of Social Research, 1977)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]