Η εθνολογία της γλώσσας: Θεωρητικά και μεθοδολογικά προβλήματα με παραδείγματα από την αρβανίτικη κοινότητα - Τσιτσιπής, Λουκάς (The Greek Review of Social Research, 1983)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]