Ζήτηση και παροχή πληροφοριών για επιστήμονες που ασχολούνται με το παιδί στην Ελλάδα - Μάρτιν-Παπάζογλου, Άνν; Μοίρα, Μάρα (The Greek Review of Social Research, 1983)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]