Η πολιτισμική ταυτότητα της δεύτερης γενιάς των Ελλήνων μεταναστών της δυτικής Γερμανίας - Κασιμάτη, Κούλα (The Greek Review of Social Research, 1983)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]