Παραγωγή τεχνολογίας και διεθνοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας - Νικολινάκος, Μάριος; Πετρονώτη, Μαρίνα (The Greek Review of Social Research, 1983)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]