Παραγοντική ανάλυση δεδομένων: Σχέσει κοινωνικοεπαγγελματικής προέλευσης και σχολής φοίτησης για τους σπουδαστές των ΑΕΙ - Μεϊμάρης, Μιχάλης; Νικολακόπουλος, Ηλίας (The Greek Review of Social Research, 1978)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]