Έρευνα χρήσης χρόνου: Συνοπτικά αποτελέσματα απογραφής δραστηριοτήτων των Αθηναίων κατά το 1972-1973 - Gutenschwager, Gerald; Gutenschwager, Mary (The Greek Review of Social Research, 1978)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]