Σημερινά δεδομένα και προοπτικές της συμμετοχής των εργαζομένων στη διαχείριση των βιομηχανικών επιχειρήσεων στις αναπτυγμένες χώρες της Δυτικής Ευρώπης - Ρούση, Γιώργου Τ. (The Greek Review of Social Research, 1978)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]