Αναμορφωτική μεταχείριση των εγκληματιών και των σε "ηθικό κίνδυνο" ανήλικων στη Γαλλία - Θάνου, Γεωργίας Ι. (The Greek Review of Social Research, 1978)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]