Κριτική της σημερινής δομής και λειτουργίας της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της - Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, (ΤΕΕ); Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, (ΕΚΚΕ); Πολυδωρίδης, Νίκος; Χατζηδάκης, Αλέξης (The Greek Review of Social Research, 1978)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]