Κοινωνιολογική ανάλυση του φαινομένου της εκτρώσεως στον ελληνικό χώρο: Μελέτη του γυναικείου δείγματος - Πρεσβέλου, Κλειώ; Τεπέρογλου, Αφροδίτη (The Greek Review of Social Research, 1976)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]