Μεταβίβαση κουλτούρας μέσα στην οικογένεια στην εποχή της τεχνικο-επιστημονικής επαναστάσεως - Vitanyi, Ivan; Λασκαράτου, Χρυσούλα (The Greek Review of Social Research, 1976)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]