Εσσενσιαλισμός, εσχατολογία και εμπειρισμός: Επιστημολογικά προβλήματα κατασκευής θεωριών εις τας κοινωνικοπολιτικάς επιστήμας - Βεντούρης, Νικόλαος (The Greek Review of Social Research, 1975)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]