Βιομηχανική εργασία και κοινωνικο-οικονομικό σύστημα: Συμβολή στον κριτικό αυτοαναλογισμό της σύγχρονης κοινωνιολογίας των εκμεταλλεύσεων - Τραυλός-Τζανετάτος, Δημήτρης Α. (The Greek Review of Social Research, 1975)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]