Οι τάσεις της γονιμότητας του ελληνικού πληθυσμού κατά την περίοδο 1956-76 και οι δείκτες μετρήσεως της - Σερελέα, Γαρυφαλλιά (The Greek Review of Social Research, 1979)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]