Πολιτική και κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα (1946-1979): Προσπάθεια για εμπειρική επαλήθευση της θεωρίας των Lerner, Lipset και άλλων με χρήση προχωρημένων στατιστικών μεθόδων (factor analysis και multiple regression analysis) - Κουτσούκης, Κλ. Σ. (The Greek Review of Social Research, 1979)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]