Μεθοδολογικές απόψεις του Μάρξ στα πρώιμα έργα του για την κριτική του αστικού κράτους - Μπαγιόνας, Αύγουστος (The Greek Review of Social Research, 1975)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]