Προγραμματισμός μεταφορών στην Αθήνα: Περιοριστική χρήση του ιδιωτικού αυτοκινήτου - Smith, Timothy J.; Λασκαράτου, Χρυσούλα (The Greek Review of Social Research, 1975)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]