Η κοινωνική εξέλιξις κατά την τελευταίαν πεντηκονταετίαν: Στατιστική ανασκόπησις δημοσιευθείσα εις το "Annuaire des Statistiques du Travail", 1968 του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας - Διεθνές Γραφείο Εργασίας, (ΔΓΕ); Τσελίκας, Γεώργιος (The Greek Review of Social Research, 1970)
[no abstract available]