Πολιτιστικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της οικογένειας: Πρώτα αποτελέσματα μια έρευνας - Γκιζέλης, Γρηγόρης; Μυριζάκης, Ιωάννης; Πασσά-Γαρδίκη, Ολυμπία; Τεπέρογλου, Αφροδίτη (The Greek Review of Social Research, 1980)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]