Στοιχεία οργάνωσης της καθημερινής ζωής σε μεσαίο αστικό κέντρο (Λαμία) - Ρόκος, Κώστας; Αργυράκος, Γεώργιος (The Greek Review of Social Research, 1980)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]