Κρίση ταυτότητας στην εφηβεία: Μια απόπειρα κοινωνικο-ψυχαναλυτικής προσέγγισης - Τσαλίκογλου-Κωστοπούλου, Φωτεινή (The Greek Review of Social Research, 1980)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]