Κοινωνιολογική ανάλυση του φαινομένου της εκτρώσεως στον ελληνικό χώρο: Ανάλυση των ανδρικών απαντήσεων και σύγκριση μεταξύ των δυο φύλων: Μέρος δεύτερο - Πρεσβέλου, Κλειώ; Τεπέρογλου, Αφροδίτη (The Greek Review of Social Research, 1980)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]