Η λαϊκή θεωρία των οικογενειακών ομοιοτήτων στην Κάρπαθο: πάνω στην κοινωνική γένεση των αντιλήψεων - Vernier, Bernard; Γαλανού, Άννα (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]