Μορφολογία της φτώχειας και κοινωνικός αποκλεισμός: θεωρητικές και μεθοδολογικές περιπλοκές - Μπαλούρδος, Διονύσης (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]