Ανύπανδρη μητέρα: προβλήματα-συγκρούσεις-προοπτικές - Ρήγα, Αναστασία-Βαλεντίνη; Δασκαλάκη, Ηρώ; Λάμπρου, Αρετή; Παπαπέτρου, Γιούλη (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]