Οι αλλαγές στην Ελληνική πολιτισμική ταυτότητα και οι επιπτώσεις τους στον παλιννοστούντα μετανάσταση - Γκιζέλης, Γρηγόρης (The Greek Review of Social Research, 1994)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]