Από τις στάσεις στις κοινωνικές αναπαραστάσεις: μια ανασκόπηση της πρόσφατης βιβλιογραφίας - Ρήγα, Αναστασία-Βαλεντίνη (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]