Εννοιολογικό περιεχόμενο, πραγματολογικά δεδομένα και θεωρία στην κοινωνιολογία της εκπαίδευσης - Κοντογιαννοπούλου-Πολυδωρίδη, Γίτσα (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]