Βιογραφική προσέγγιση: μια άλλη πρόταση για την κοινωνιολογική θεώρηση της ανθρώπινης εμπειρίας - Θανοπούλου, Μαρία; Πετρονώτη, Μαρίνα (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]