Η στεγαστική πολιτική στη μεταπολεμική Ελλάδα: βασικές ερμηνευτικές υποθέσεις, πιστοδότηση της στέγης και πολιτική ενοικίων - Οικονόμου, Δημ. (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]