Στεγαστικές συνθήκες στην Ελλάδα: παρατηρήσεις σχετικά με τη διαμόρφωση & το περιεχόμενο του ερωτηματολογίου της έρευνας του ΕΚΚΕ «Κατοικία και Οικοδομικές Επιχειρήσεις» - Μαλούτας, Θωμάς (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]