Δομικά χαρακτηριστικά και παραδοσιακές λειτουργίες της αγροτικής οικογένειας: εμπειρικές έρευνες - Μαράτου-Αλιπράντη, Λάουρα (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]