Όρια και δυναμική της ένταξης στην προδικτατορική ΕΔΑ: απόπειρα καταγραφής της αριθμητικής εμβέλειας, της γεωγραφικής κατανομής και της κοινωνικής σύνθεσης του αριστερού πληθυσμού - Παπαθανασίου, Ιωάννα Στ. (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]