Μια πρόταση θεώρησης του ρόλου που διαδραματίζει ο τουρισμός στην κοινωνικοποίηση της ελληνικής νεολαίας: η περίπτωση της Ίου και της Σερίφου - Τσάρτας, Πάρις; Θανοπούλου, Μαρία (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]